VERKOOP BOCKBIEREN 2017

KEUZE UIT RUIM 30 BOCKBIEREN
WEES ER SNEL BIJ, WANT OP=OP!

UITLEVERING VINDT PLAATS VANAF 20 SEPTEMBER 2017

null

AMSTEL HERFSTBOCK

Amstel Bock is een robijnrood najaarsbier met een stevige en bittere smaak. Het bier heeft de geur van karamel en gebrande mout. Afgezien van de bittere smaak, heeft het bier ook zoetige smaaktonen.

null

BRONKHORSTER BROK IN DE KEEL

Bronckhorster Brok In De Keel dubbelbock is een straffe bock met een hoog alcoholpercentage en een stevige body. Dit donkere bier bevat aroma’s van donkere chocolade en toffee.

null

DOCQMANS BOCKBIER

Docqmans Bockbier is een donkerbruin bier, met een ietwat witte schuimkraag voor een donker bier. Het bockbier smaakt bitterzoet met aardetonen en is bijzonder toegankelijk dankzij zijn lichte body. De geur ontluikt tonen van kruidkoek en hazelnoten.

null

HEINEKEN TARWEBOK

Heineken Tarwebok is een vol en zachtzoet bockbier met een aangenaam pittige en toegankelijke smaak. Dit robijnrode bier heeft net als haar kleur een fris en pittig karakter.

null

JOPEN 4 GRANEN BOKBIER

Jopen Bokbier is een bier dat trouw is aan traditionele Haarlemse brouwgranen: gerst, haver en tarwe. Daarnaast is geroosterde roggemout toegevoegd, die het bier geroosterde en fruitige tonen meegeeft. Aroma's van pure chocolade, gemengd met rood fruit typeren dit karaktervolle bockbier.

null

KALTENBERG RITTERBOCK

Kaltenberg Ritterbock is een uit Duitsland afkomstig bockbier met een intens chocolade-aroma. Het bockbier is half bitter zonder zoet te zijn en is geroosterd, alsook droog in de afdronk.

null

ST. CHRISTOFFEL BOCK

De St. Christoffelbock is een donkerbruin bockbier dat goed doordrinkbaar is. Even subtiel als de smaak is haar rode gloed en frisse schuimkraag. De smaak van het bier wordt gekenmerkt door tonen van koffie en pure chocola.

null

WALHALLA HEIMDALL BOCK

Heimdall is een extra sterk Amsterdams bockbier, gebrouwen met een grote dosis rogge en chocolademout. De speciaalmouten geven dit herfstbier een kruidig aroma en een volle smaak van karamel, koffie en donker fruit.

null

EEUWIGE JEUGD BOKKELUL

Hoewel de brouwer Amsterdams is, is de Bokkelul een traditioneel Duitse Weizenbok, gebrouwen met Duitse edelhoppen. De bock heeft een subtiele rozijn- en karamelsmaak, is goed doordrinkbaar en heeft een klein kruidje door de toegevoegde rogge.

null

ANGELO PORETTI LUPPOLI 6

Luppoli 6 van Angelo Poretti is een amberkleurig bockbier, afkomstig uit Italië. Het is een laaggistend bier dat dankzij het gebruik van zes hopsoorten een volle, ronde smaak heeft. Tonen van noten, karamel en drop zijn terug te vinden in het smaakpallet.

null

BRAND DUBBELBOCK

Brand Dubbelbock is een krachtig bockbier, gebrouwen te Wijlre. Het bier dankt zijn rijke en robuuste smaak aan de dubbele rijping. Door zijn sterke en moutige karakter is Brand Dubbelbock een herfstbier avant la lettre.

null

BRONCKHORSTER IJSELBOCK

Bronckhorster IJsselbock is een donker bockbier met een volle smaak. Deze volle afdronk dankt het bier aan de geroosterde mout, die het bockbier een donkere kleur geeft.

null

GROLSCH HERFSTBOCK

Grolsche Rijke Herfstbock is een bockbier met een stevige, zachtzoete smaak. Het bier heeft een robijnrode kleur en telt voor een bockbier een bescheiden alcoholpercentage van 6,5%.

null

HERTOG JAN BOCKBIER

Hertog Jan Bockbier is een herfstbier met een volle, romige maar ook karamelachtige smaak. Het koppige bockbier van Hertog Jan was een voorloper: het was het eerste bockbier van Nederland.

null

JOPEN JOHANNIETER BOK

Jopen Johannieter wordt gebrouwen met een grote hoeveelheid geroosterde
tarwemout. Dit geeft deze krachtige dubbelbock een weizenachtige fruitigheid.
Johannieter is een bier dat verrast met een volle smaak, waarbij gebrande bitterheid wordt uitgebalanceerd met zoete tonen van chocolade, karamel, rozijnen en rood fruit.

null

SNAB EZELENBOK

SNAB Ezelenbok heeft een moutige, hoppige en bittere hoofdsmaak. Het bier een stevig en nadrukkelijk gehopte dubbelbock, dat zich kenmerkt door aroma's van mout en karamel.

null

TEXELS BOCK

Texels Bockbier heeft een typische karamelsmaak die veroorzaakt wordt door geroosterd gerstemout. Het bier dankt zijn bittere afdronk aan de speciaal geselecteerde hopsoorten.

null

WISPE BOCK

Wispe's Bockbier is een romig bier met een kruidige, gebrande smaak. Het bier is krachtig van karakter, met een droge, licht pittige afdronk.

null

VAN VOLLENHOVEN BOKBIER

Van Vollenhoven Bokbier is een traditioneel bockbier, met tonen van karamel en geroosterd mout. Het bockbier is gebrouwen uit maar liefst zes soorten mout, waardoor zoetheid en bitterheid in balans zijn.

null

TWO CHEFS BREWING BILLY BISCUIT

Billy Biscuit is een dubbelbock die zijn volle smaak dankt aan romige bokkepootjes die tijdens het brouwen zijn toegevoegd. De smaak wordt getypeerd door een romig mondgevoel, net als melkchocolade. Ook vindt u hints van amandel in het smakenpallet van dit uitzonderlijke bockbier.

null

BREUGEM SAENSE BOCK

Saense Bock heeft door grote hoeveelheden Münchener- en karamelmoutsoorten een delicate en droge nasmaak. Het bier wordt gekenmerkt door een volle body en een licht geroosterde smaak.

null

DE PRAEL HERFSTBOK

De Prael Herfstbok is een Amsterdams bockbier dat zich onderscheidt door een stevige smaak. Het bier bevat geen overdadige tonen van zoetheid en heeft een eigenzinnig en krachtig karakter.

null

GULPENER HERFSTBOCK

Gulpener Bockbier is een robijnrood herfstbier dat de papillen verwarmt met een uitgebalanceerde smaak, dankzij de combinatie van bitter en zoet. Het is een complex bockbier, met tonen van ingekookte fruitstroop en kruiden.

null

BROUWERIJ 'T IJ IJBOK

Het bockbier van Brouwerij 't Ij is een Amsterdams bockbier met een prettige, droge afdronk. De smaak laat zich kenmerken door aroma's van geroosterde granen, een beetje koffie en donker fruit. In tegenstelling tot deze loslatende aroma's, blijft de lichtbruine schuimkraag lang staan.

null

SNAB IJSBOK

Het Ijsbok van SNAB heeft als basisbier hun Ezelenbok, waarbij het alcoholpercentage verhoogd, en de smaak geconcentreerd is door gebruik te maken van de vriesmethode. Het bier is doordrenkt van karamelmoutige en fruitige aroma's en ook de hoofdsmaak laat zich typeren door mout, karamel en bitterheid.

null

TEXELS STORMBOCK

Texels Stormbock is een gerstewijn van hoge gisting, dat zich doorontwikkelt in de fles. Het bier is vol van en moutachtig van smaak; uitgebalanceerd met zoete smaaktonen.

null

CHATEAU AKKERMAN OEDIPUS

Met Chateau Akkerman gaat Oedipus terug naar de roots van bockbier. Het resultaat: een ondergistend, doordrinkbaar bockbier met zachte tonen van brood en karamel. Het bier is niet te zoet, heeft een licht droge afdronk en bevat geheel à la Oedipus een subtiel fruitig aroma.

null

UILTJE COMMISSARIS REX BOCK

Commissaris Rex Uiltje is geïnspireerd door Duits Altbier. In dit bockbier domineren karamel- en moccatonen, maar ook chocolade, blauwe kaas en fruit behoren tot het smakenpallet. De smaak heeft een transitie van zoetig karamel/mocca naar een bittere afdronk.