De Kweker en Pieter van Meel presenteren:

LOKAAL WILD

‘JE BENT WAT JE EET’

Biologisch wild bestaat niet; een wild dier bepaalt immers zelf wat en wanneer hij eet! Een dier in het wild kiest instinctmatig het juiste en beste voer. Het weet van nature wat goed voor hem is. Dát is de basis voor goed en lekker vlees. Belangrijk om te weten is dat in Nederland geen wild voor de jacht wordt uitgezet, en niet wordt opgejaagd; een dier zonder stress geeft mals vlees met een pure smaak. Ons wild komt van Meesterpoelier Pieter van Meel. Hier geloven ze in het benutten van de natuur en komt het vlees direct van de bron; lokaal wild

Niet alleen de mens, maar ook een dier is wat hij eet. Hoe rijker de voeding, hoe voller de smaak. Dat geldt natuurlijk niet voor u..;) Een dier in het wild heeft een ruime keuze uit gewassen, zaden en granen en haalt daar altijd het beste uit. Daarbij komt nog dat dieren in het wild vrij kunnen bewegen, hierdoor ontwikkelt de spiermassa en de doorbloeding zich veel sterker dan bij dieren in gevangenschap. Dit maakt wild uniek en onderscheidend. Slechts een korte periode van het jaar is er de kans om daar kennis mee te maken en uw gasten te verwennen. Dus zet uw bedrijf op de wildkaart; het is een fantastische kans om u te onderscheiden!

Jaap Sloof
BEKIJK ONS WILDASSORTIMENT

“BELANGRIJK OM TE WETEN IS DAT IN NEDERLAND GEEN WILD VOOR DE JACHT WORDT UITGEZET, EN NIET WORDT OPGEJAAGD.”

0

SOORTEN LOKAAL WILD

0

WILDASSORTIMENT

0

JACHTGEBIEDEN

ONS JACHTGEBIED

De plaatsen die aangegeven zijn op de kaart zijn verzamelplaatsen; hier brengen de jagers van Pieter van Meel hun wild naartoe. Vervolgens wordt het in speciaal voor wild ingerichte wagens getransporteerd naar Amsterdam. Hier wordt het verwerkt tot een mooi eindproduct. De plaatsen waar het klein wild vandaan komt, zijn veelal gebieden die weinig bosrijk zijn. Daarentegen komt het grofwild wel uit bosrijke gebieden, zoals de Veluwe. Het grofwild dat Pieter van Meel aanbiedt komt onder andere van de Kroondomeinen van Paleis het Loo.

iconmapmarkerKlik op de kaart voor lokaal wild per jachtgebied

LOKAAL WILD ASSORTIMENT

De Kweker biedt, in samenwerking met meesterpoelier Pieter van Meel, een zeer uitgebreid assortiment wildproducten uit de regio.
Wekelijks haalt het poeliersbedrijf het wild op met een eigen, speciaal voor wildtransport ingerichte vrachtwagen. In de goed geconditioneerde productiehallen op het terrein van het Foodcenter Amsterdam wordt het vervolgens verwerkt. Het wild kan geheel naar eigen wens versneden worden.

Interesse? Wij helpen u graag verder.

BEKIJK WILDASSORTIMENT
KLANT WORDEN

WILDKALENDER

Wanneer is welke wildsoort verkrijgbaar?

JANFEBMRTAPRMEIJUNJULAUGSEPOKTNOVDEC
Houtduif
Wild konijn
Ree ✓
Wild zwijn ✓
Wilde eend ✓
Damhert
Edelhert
Haas ✓
Wilde gans
Fazant ✓
Patrijs ✓ ✓
BEKIJK WILDASSORTIMENT
KLANT WORDEN