alles vOOr een smakelijk pasen

Kom van 5 t/m 10 maart naar het Circus of Food en laat u inspireren door onze vakspecialisten en leveranciers voor dit seizoen. EXTRA DEZE WEEK: Onze Paasproefdag op vrijdag 9 maart én 20% korting op het gehele assortiment gesneden groenten uit eigen snijderij!

Levensmiddelengroothandel De Kweker · Jan van Galenstraat 4 · 1051 KM Amsterdam

Proeft u met ons mee?
HET CIRCUS OF FOOD DUURT NOG:
0
0
0
0
Dagen
0
0
Uren
0
0
Min
0
0
Sec

Kom naar De Kweker tijdens Circus of Food voor een flinke hap inspiratie en proef de producten van ’t seizoen. Extra deze week: De Paasproefdag op vrijdag 9 maart én 20% korting op het gehele assortiment gesneden groenten uit eigen snijderij, mis het niet!

VRIJDAG 9 MAART

Paasproefdag bij De Kweker

De Kweker staat vrijdag 9 maart 2018 in het teken van Pasen met meer dan 25 proeverijen van onze eigen vakspecialisten en trouwe leveranciers én doorlopende ontbijt, brunch en lunch inspiratiesessie. Proeft u met ons mee?

Maak kennis met ons Paasassortiment; hoogwaardige vleeswaren van Fumagalli, Innocent sappen (voor een goed leven!), authentiek gerookte zalm van St. James Smokehouse en proef de kwaliteit van onze eigen geïmporteerde champagne ‘Bouché Père et Fils’.

Doe inspiratie op voor de nieuwste ontbijt-, brunch- en lunchtrends op onze ‘food market’ boven op de vide. Met o.a.: Paasstamppot van wereldkampioen stamppotkoken Michel Rekers en zalige zoetigheid van petit Gâteau; een échte Franse patisserie.

Wat u deze week kunt verwachten:

Bekijk ons paasassortiment

CIRCUS OF FOOD: IN HET SEIZOEN

maandag 5 maart t/m zaterdag 10 maart

In 2018 elke eerste maandag van de maand van maandag t/m zaterdag.

Vanaf 2018 staat Circus of Food in het teken van de producten die op dat moment in ’t seizoen zijn. Van maandag 5 t/m zaterdag 10 maart kunt u zich bij De Kweker laten inspireren door onze leveranciers en vakspecialisten die de producten van ’t seizoen voor u demonstreren.

Wat u deze week kunt verwachten:

  • Bijzondere bereidingen met waterkers

  • Variëren met Spaanse citrusvruchten uit het seizoen

  • Prachtig postelein

  • Authentieke Italiaanse pasta van Bio Italia

  • Verse ansjovis van visspecialist Jan van der Wal

  • Ambachtelijk ijs van Otelli

Nieuwsgierig geworden naar de producten?

Bekijk hier de uitgelichte producten

20% KORTING

op gesneden groenten uit eigen snijderij

Van 5 t/m 11 maart is het de Nationale Week Zonder Vlees en de Vegetarische Restaurantweek. Daarom bieden wij alléén deze week ons gehele assortiment aan gesneden groenten uit eigen snijderij aan voor een extra scherpe prijs! Denk aan verse, biologische krulgroenten of rauwkost van het seizoen. Deze aanbieding is geldig in onze zelfbedieningsvestiging.

Bekijk ons assortiment